fbpx

Kommer snart

Go Cleaner

Din tvättrobot för kycklingstallar

Helautomatisk tvätt 24/7

Ingen mänsklig närvaro behövs när Go Cleaner tvättar ditt stall. När roboten är klar meddelar den dig genom att skicka ett SMS.

Go Cleaner är en helautomatisk tvättrobot speciellt utvecklad för att tvätta kycklingstallar. Det nyutvecklade GPS-systemet för inomhusbruk ger en exakt position och möjliggör att roboten rör sig fritt i rummet utan mänsklig hjälp. Go Cleaners sju frihetsgrader gör det möjligt att tvätta allt från golv och tak till foder- och vattenlinjer. Dessutom kommer Go Cleaner att hålla dig uppdaterad om dess status genom att kommunicera via SMS.

Fördelar med Go Cleaner

Manuell tvättning av kycklingstall är farligt för människors hälsa. Inandning av organiskt damm och exponering för vibrationer och statisk belastning kan leda till kroniska sjukdomar redan i unga år.

Genom att minimera manuell tvätt kan du få både sjukfrånvaron och personalomsättningen att minska.

En frisk och välmående personal producerar friska och välmående djur, vilket i sin tur leder till förbättrade produktionsresultat och en ökad lönsamhet.

Minskad mänsklig närvaro på gårdarna minskar riskerna för en potentiell smittspridning. Att anlita tvättföretag ökar riskerna för smittspridning. Att använda en tvättrobot och därmed minska antalet utomstående människor på gården, kommer ha en positiv inverkan på gårdens hälsostatus. Att hålla sjukdomarna borta är avgörande för gårdens ekonomi och fortsatta existens.

Intresserad av demo/offert?

Skicka ett meddelande

För ytterligare information om våra produkter och tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Supporten har öppet vardagar 7:00-17:00

Vill du boka demo eller begära offert?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.