fbpx

VD-byte i Envirologic AB (Publ) 2022-02-01

Publicerat: 2022-02-01 08:00:00

Johan Wennerberg har idag på egen begäran avgått som VD för Envirologic. Styrelsen tackar Johan Wennerberg för väl utfört arbete. Under Johans ledarskap har Envirologic haft en fin utveckling trots pandemin. Johan har stärkt organisationen och bidragit till försäljningsökningen.

Styrelsens har valt Martin Pamrin till ny VD för Envirologic AB. MBL-förhandling angående VD-tillsättningen har hållits.

Martin Pamrin har en bakgrund inom försäljning och affärsutveckling från flera olika branscher. Han kommer närmast från en tjänst som Management Konsult på Avanti Corporate Development. Martin är civilingenjör i Teknisk Fysik och har en kandidatexamen i Företagsekonomi. Sedan april 2021 är Martin medlem i bolagets styrelse. Martin är också styrelsemedlem i bolagets största ägare.

”Martin har den erfarenhet och kompetens som behövs för att fortsätta den planerade marknadsexpansionen i Europa. Han har ett stort driv och engagemang för Envirologic ”, säger styrelseordförande Leif Glantz.

Mer information finns på www.envirologic.se 

kontakta Leif Glantz via leif.glantz@envirologic.se

eller per telefon 070-56 000 76

Envirologic är ett miljöteknikföretag som har utvecklat och patenterat ett robotsystem för kostnadseffektiv rengöring i hälsovådliga miljöer. Bolaget är en ledande global leverantör av automatiserade tvättlösningar inom bland annat grisproduktion. Envirologic är ett publikt aktiebolag (XSAT: ENVI) med huvudkontor i Uppsala.

Vill du boka demo eller begära offert?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.