fbpx

Kostnader av engångskaraktär kommer att belasta fjärde kvartalet

Envirologics styrelse har idag beslutat att kostnaden för Jan Sandbergs avgång i sin helhet och som en engångspost ska belasta fjärde kvartalet 2020. Jan Sandbergs avgångsvillkor baseras på gällande kollektivavtal och kostnaden uppgår till ca 2,1 Mkr.

Johan Wennerberg
Tel +4618398230
E-mail johan.wennerberg@envirologic.se

Envirologic är ett miljöteknikföretag som har utvecklat och patenterat ett robotsystem för kostnadseffektiv rengöring i hälsovådliga miljöer. Bolaget är en ledande global leverantör av automatiserade tvättlösningar inom bland annat grisproduktion. Envirologic är ett publikt aktiebolag (XSAT: ENVI) med huvudkontor i Uppsala.

Vill du boka demo eller begära offert?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.