fbpx

General Manager tillsatt i Danmark

Envirologics danska dotterbolag Envirologic ApS har utsett Torben Pedersen till General Manager. Torben har mångårig erfarenhet från lantbruksbranschen, såväl i Danmark som internationellt. Han kommer närmast från en tjänst som Sales Manager på Dalbo A/S och har dessförinnan varit Exportchef på Agrometer A/S.

”Torben har inte bara gedigen kunskap om försäljning av tekniskt avanerade maskiner till lantbruket, han är också en erfaren bolagsbyggare och kommer att få en nyckelroll i Envirologics expansion på den danska marknaden.” säger VD Johan Wennerberg.

Torben Pedersen tillträder tjänsten 1 maj 2020.

Johan Wennerberg
Tel +4618398230
E-mail johan.wennerberg@envirologic.se

Envirologic är ett miljöteknikföretag som har utvecklat och patenterat ett robotsystem för kostnadseffektiv rengöring i hälsovådliga miljöer. Bolaget är en ledande global leverantör av automatiserade tvättlösningar inom bland annat grisproduktion. Envirologic är ett publikt aktiebolag (XSAT: ENVI) med huvudkontor i Uppsala.

Vill du boka demo eller begära offert?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.